Steun ons!

 

Het Ulysses Damesteam is een leuke groep ambitieuze meiden die keihard trainen voor wielrennen op elite niveau. Wij inspireren en motiveren niet alleen elkaar maar ook andere meiden die willen beginnen met (wedstrijd)wielrennen.

De meeste kosten die we maken betalen we zelf, een deel wordt door sponsoren betaald. Maar door het wegvallen van een grote sponsor voor 2015 is het voor ons steeds lastiger om als zelfstandig team verder te gaan. Daarom vragen wij onze vrienden, volgers en trouwe fans om hulp! 

Met jouw steun maak je het mogelijk dat wij in 2015 ook weer aan de start kunnen staan van al die geweldige nationale en internationale wedstrijden.  Met jouw donatie kunnen we bijvoorbeeld een werkende fietspomp aanschaffen, onze ploegleidersauto (Franciscus) onderhouden of juryleden omkopen.

Ga naar onze pagina dreamordonate om jouw donatie te doen.

Heb je nog vragen of suggesties voor sponsoring? Mail dan naar info@ulysses-ladies-cycling-team.nl. En kijk op onze Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Veel liefs van ons allemaal!

5BeFunky_2014-05-25 20.jpg