Boels Rental Hills Classic 2015

De Boels Rental Hills Classic werd dit jaar op 29 mei verreden. De koers door het Zuid-Limburge landschap met maar liefst 15 beklimmingen was weer een mooie ervaring voor de rensters en begeleiding.  Van onze combinatieploeg stonden de volgende dames aan de start: Floor, Tessa, Pernilla, Femke en Marjolein.

Bij de start liet Franciscus (ploegleidersauto Ulysses) ons in de steek met een lege accu, gelukkig werden we op gang geduwd door een aantal studenten en konden we nog op tijd in de karavaan aansluiten.

Na 2 beklimmingen moest Floor helaas lossen en op de 5e beklimming kwamen we Tessa tegen. 10 km verder moest Pernilla de groep laten gaan en op 78 km was het ook voor Marjolein gebeurd.

Femke Kuipers van Ulysses reed een puike wedstrijd en kwam op 4 minuten van de winnaar in een groep van ongeveer 25 rensters over de finish.

Door Ed Rozelaar (ploegleider HRTC)

anp