Natalie in vorm tijdens MTB wedstrijd Assen

 

Zondag 14 juni 2015. Yes! Ein-de-lijk weer eens lekker een MTB wedstrijdje gereden bij de Baggelhuizerplas in Assen. En wat hèb ik heerlijk gereden!

Er waren niet veel deelneemsters bij de dames, ik stond zelfs op de eerste rij bij de start. Echter heb ik hier helaas niet van kunnen profiteren want ik kwam eens niet in mijn pedaal. Dat overkomt mij nou nooit! Gelijk vol gas dus achter de rest aan. Al snel kon ik een dame voor me inhalen, waardoor ik lekker in mijn eigen ritme kon komen. Het was een leuk rondje, om een recreatieplas heen met wat korte pittige klimmetjes over platgereden hoog gras en mul zand. Tevens ontbrak een stuk over het strand hier ook niet. Gelukkig had ik daar de mazzel dat de masters er al overheen gecrossed waren zodat het zand al lekker aangestampt was. Al met al heerlijk 75 minuten kunnen rijden..

Na de wat minder succesvolle wielerwedstrijden de laatste tijd heb ik gelukkig een zeer goed gevoel overgehouden aan deze mtb wedstrijd! Be Positive and let’s go!

Door Natalie

Knipsel