Ronde van Obdam

Aan de start van dit criterium, dat op zondag 19 juli werd verreden, stonden namens Ulysses Melissa, Femke en Bianca. Er stonden ruim zestig dames aan de start, zowel club als continentale en profrensters. Vrij vroeg in de wedstrijd sprong Amy Pieters weg, even later gevolgd door Vera Koedooder. Het was al snel duidelijk dat deze dames weg zouden blijven en zouden strijden voor plek 1 en 2. Inmiddels hadden Nina Kessler en Monique Tenniglo ook de benen genomen voor plek 3 en 4. Met nog twee rondes op de klok besloot Femke weg te springen. Ze kon samen met een dame van Swabo en van WV Assen wegblijven uit de greep van het peloton en eindigde op een keurige zevende plaats. Melissa wist in de tussensprint nog wat premies te pakken. Al met al hebben de dames zich goed van voren laten zien in deze ronde.

IMG_4870